Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продава се разработен онлайн магазин за спортни стоки

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Продава се разработен онлайн магазин за спортни стоки KPD.BG - Продава се разработен онлайн магазин за спортни стоки

Информация за контакти:

Цена: 35,000 Публикувана на: 08.09.2020 Сектор: IT Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: bezkopche.bg Прегледи: 1046 Гласували: Оценка:

Описание

Продава се онлайн магазин за нови и преоценени маркови спортни стоки. Бизнесът е на две години с изградени всички съпътстващи процеси. За две години работа, магазинът генерира над 230 000 лв оборот. Склад под наем, изградени дългосрочни отношения с доставчици и куриери. Налична стока на склад, като доставната и цена е около 25 000 лв. Перфектен SEO сайт с изключително интуитивна структура. На първо място в Гугъл по основни ключови думи. Поради тази причина, 81.4% от посещенията в сайта идват именно от органично търсене в Гугъл. Изградена база от редовни клиенти. Към сайта са правени множество доработки на стойност 8 000 лв. Част от стоките в сайта се дърпат и качват автоматично от наши доставчици. Интеграция със системата на Speedy за избиране на град и офис за доставка. Към сайта се продава и facebook страница с над 4 000 последователи, както и допълнителен домейн - sportfanatics.bg. Бизнесът е действащ и печеливш, като мотивацията ни за продажба е навлизането в друг бизнес сектор.

Ще съдействаме изцяло за прехвърляне на сайта и домейна на ваш хостинг, както и за всички възникнали технически въпроси.

За повече информация, моля пишете на имейл [email protected] или се обадете на телефона посочен в сайта.

Допълнителна информация

Брой служители: 3 Година на основаване: 08.09.2018