Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Солна стая

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Солна стая

Информация за контакти:

Цена: 29,000 Публикувана на: 16.08.2020 Сектор: Услуги Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 1728 Гласували: Оценка:

Описание

Бизнесът е действащ и в момента.
Солната стая е позиционирана в помещение от 40кв.м. с наем от 300 лева, разделено на предверие (чакалня) и солна стая.
Солната стая е 10 кв.м. с подово отопление. Капацитетът и е 4 деца с 4 възрастни. В нея се впръсква сух аерозол с халогенератор HaloSPA 03. В стаята са разположени комфортни столове за възрастни, а за децата освен столове има и играчки. Осветлението е двупозиционно. Светло за децата и приглушено с помощта на лампи от хималайска сол. Има монтирано озвучаване, както и вентилация.
Предверието се отоплява с климатик. В него са разположени рецепция, гардероби за багаж на клиентите, места за изчакване, детски мебели и играчки. По стените има стелажи на които се продават продукти от хималайска сол и детски книжки. Има и санитарен възел с бойлер. Помещението е с голяма брандирана витрина и светеща табела.

Солната стая е с положителен рейтинг във Google и Facebook. Бизнесът има собствен интернет сайт и е активен в социалните мрежи.
Логото на солната стая е патентовано.
Освен многото доволни клиенти, голям плюс са склзчените договори с Multisport и AndJoy (Sodexo).
Солната стая се намира до парк в елитен столичен квартал. В непосредствена близост има детски клуб, магазин за хранителни стоки, занимални и други.

За повече информация телефон 0883352341.
Възможен е коментар на цената на място.

Допълнителна информация

Брой служители: 1 Година на основаване: 01.12.2017