Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Инвестиция в иновативен бизнес с гарантирана доходност

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Инвестиция в иновативен бизнес с гарантирана доходност KPD.BG - Инвестиция в иновативен бизнес с гарантирана доходност

Информация за контакти:

  • user-icon Име: Стефан Панайотов
  • user-icon Телефон: 052997569
  • user-icon GSM: 0897230103
  • user-icon Skype: stefan_k8
  • user-icon Email: [email protected]
Цена: 10,000 Публикувана на: 09.08.2020 Сектор: Транспорт Местоположение: Варна Тип на офертата: Съдружие Уеб сайт: Водородно-почистване.бг Прегледи: 1080 Гласували: Оценка:

Описание

Предлагаме възможност за инвестиция на малки суми с гарантирана доходност и 100% гаранция за вложението.
Ние сме производители на водород базирано оборудване. На пазар сме от 10 години.
От 5 години произвеждаме апарати за Почистване на нагари в двигателя на автомобили с активен водород и кислород. Всички съвременни авотмобили се нуждаят переодически от тази услуга. Предлагаме ви да инвестирате малки суми кратни на 10 000 лева в изграждане на Карбон клиининг пойнтс - места за предоставяне на услугата. Има възможности за инвестиции за изграждане на точки и във Франция но там сумата е 10 000 евро.
От инвеститора се изка само предоставяне на финансови средства за изграждане на точката.
Всичко останало - доставка на оборудване, софтуер, рекламни материали и експлоатация на оборудването е наша отговорност.
Инвестицията е застрахована и при настъпване на технически пробем, пожар, природно бедствие или кражба затрахователя покрива щетите.
Срещу инвестицията се гарантира фиксиран дивидент не обвързан с успеха на бизнеса. Възможност за обратно получаване на сумата и отказ от инвестицията след 12 месеца. Договор с минимлаен срок 3 години.

Допълнителна информация

Година на основаване: 09.08.2010