Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

ЛовСокс

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - ЛовСокс KPD.BG - ЛовСокс KPD.BG - ЛовСокс KPD.BG - ЛовСокс KPD.BG - ЛовСокс KPD.BG - ЛовСокс

Информация за контакти:

Цена: 8,000 Публикувана на: 07.07.2020 Сектор: Търговия Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: www.lovesocks.shop Прегледи: 1430 Гласували: Оценка:

ОписаниеПродавам онлайн магазин.

Продававам онлайн магазин за чорапи за подарък в интересна метална опаковка.
Магазинът е създаден 2019г ,като имахме за цел да разработим една ниша , която е доста интересна. Предлагаме чорапи , които са в метална опаковка, която е прекрасна идея за подарък. Поради липсата на свободно време и доста други неща и бизнеси решихме да се разделим с нашия магазин. В момента онлайн платформата сме я спрели , но при интерес може да я активираме и да я разгледата . За повече информация относно нашия продукт може да посетите нашата фейсбук и инстаграм страница. Оналайн бизнесът изисква изключително време и отдаване , а ние нямаме възможност да му го отделим и затова препочитаме идеята, която създохме да я продадем на някой , които ще има възможността и желанието да я доразвие. Продава се целия бизнес , онлайн магазина, фейсбук страницата , инстаграм страницата , наличната стока , наличните кутии , мобилно фото студио за снимки, фирмата и целия ноу хау и домейн. Фирмата е Сокстрейдинг ЕООД и е регистрирана в търговския регистър без никакви задължение .

За ваше улеснение ще ви свържем с човека , който зарежда чорапите , доставчика на кутиите , фирмата за изработка на етикети и стикери.

При желание продукта може да се доразвие и да се предлага и в различни търговски обекти. Също така ежедневната работа по страниците в социалните мрежи и онлайн платформата е задължителна за развитието на бизнеса и достигането до максимален брой потребители.

www.facebook.com/LoveSocksBg/

instagram : @love.socksbg

Допълнителна информация

Година на основаване: 07.07.2020