Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

ПРОДАВА ГОТОВО И ОБОРУДВАНО ЗАВЕДЕНИЕ НА ТОП ЛОКАЦИЯ В СТУДЕНТСКИ ГРАД

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - ПРОДАВА ГОТОВО И ОБОРУДВАНО ЗАВЕДЕНИЕ НА ТОП ЛОКАЦИЯ В СТУДЕНТСКИ ГРАД KPD.BG - ПРОДАВА ГОТОВО И ОБОРУДВАНО ЗАВЕДЕНИЕ НА ТОП ЛОКАЦИЯ В СТУДЕНТСКИ ГРАД KPD.BG - ПРОДАВА ГОТОВО И ОБОРУДВАНО ЗАВЕДЕНИЕ НА ТОП ЛОКАЦИЯ В СТУДЕНТСКИ ГРАД KPD.BG - ПРОДАВА ГОТОВО И ОБОРУДВАНО ЗАВЕДЕНИЕ НА ТОП ЛОКАЦИЯ В СТУДЕНТСКИ ГРАД KPD.BG - ПРОДАВА ГОТОВО И ОБОРУДВАНО ЗАВЕДЕНИЕ НА ТОП ЛОКАЦИЯ В СТУДЕНТСКИ ГРАД KPD.BG - ПРОДАВА ГОТОВО И ОБОРУДВАНО ЗАВЕДЕНИЕ НА ТОП ЛОКАЦИЯ В СТУДЕНТСКИ ГРАД KPD.BG - ПРОДАВА ГОТОВО И ОБОРУДВАНО ЗАВЕДЕНИЕ НА ТОП ЛОКАЦИЯ В СТУДЕНТСКИ ГРАД KPD.BG - ПРОДАВА ГОТОВО И ОБОРУДВАНО ЗАВЕДЕНИЕ НА ТОП ЛОКАЦИЯ В СТУДЕНТСКИ ГРАД KPD.BG - ПРОДАВА ГОТОВО И ОБОРУДВАНО ЗАВЕДЕНИЕ НА ТОП ЛОКАЦИЯ В СТУДЕНТСКИ ГРАД

Информация за контакти:

Цена: 50,000 Публикувана на: 18.06.2020 Сектор: Заведения Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 814 Гласували: Оценка:

Описание

ПРОДАВА СЕ РАЗРАБОТЕНО И НАПЪЛНО ОБОРУДВАНО ЗАВЕДЕНИЕ НА ТОП ЛОКАЦИЯ В СЪРЦЕТО НА СТУДЕНТСКИ ГРАД, УЛ. 8-МИ ДЕКЕМВРИ 45.

Заведението се състои от зала с размер 280 кв.м., градина с размер 1300 кв.м. и зимна тераса с размер 200 кв.м.

Общия капацитет на бизнеса е 500 седящи места.

Заведението е след основен ремонт и е изцяло дизайнерско изпълнение на известен архитект.

Заведението може да стартира веднага да работи. Всичко необходимо е налично. Разрешителни и всякакви документи са извадени успешно.

При интерес моля се обадете на посочения телефон. Емейлът не е валиден.
Тел. за контакт
0897949990 - Георгиев

Допълнителна информация

Година на основаване: 07.05.2019