Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Бар на плажа

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Бар на плажа KPD.BG - Бар на плажа KPD.BG - Бар на плажа KPD.BG - Бар на плажа KPD.BG - Бар на плажа KPD.BG - Бар на плажа KPD.BG - Бар на плажа KPD.BG - Бар на плажа KPD.BG - Бар на плажа KPD.BG - Бар на плажа KPD.BG - Бар на плажа KPD.BG - Бар на плажа KPD.BG - Бар на плажа

Информация за контакти:

  • user-icon Име: Катя Томова
  • user-icon Телефон: 088 8613132
  • user-icon GSM: 0877999394
  • user-icon Email: [email protected]
Цена: 58,000 Публикувана на: 11.06.2020 Сектор: Заведения Местоположение: Цялата страна Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 2959 Гласували: Оценка:

Описание

Продава се плажен бар на южния плаж в Несебър, на топ локация и в перфектно състояние. Цялото оборудване и мебелировка са включени - всички маси и столове, чаши и друга посуда, барово оборудване, колони и други. Обектът е готов за работа,без нужда от ремонтни дейности (освен при желание от ваша страна).
Барът е близо до морето, има собствени чадъри, площта е 200кв.м, като те не са усвоени напълно - тоест има възможност за допълнителни места и съръжения.
Обектът има тераса, кът за диджей и е в близост е до няколко големи хотела и е под крайбрежна алея, по която има всекидневен поток от хора. Заведението е разработено, има редовни клиенти и добри отзиви.

Допълнителна информация

Брой служители: 3 Година на основаване: 11.05.2018