Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продавам онлайн магазин за дизайни за Мотори и АТВ-та

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Продавам онлайн магазин за дизайни за Мотори и АТВ-та KPD.BG - Продавам онлайн магазин за дизайни за Мотори и АТВ-та KPD.BG - Продавам онлайн магазин за дизайни за Мотори и АТВ-та

Информация за контакти:

Цена: 26,000 Публикувана на: 05.06.2020 Сектор: Спорт Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: www.clayton-decals.com Прегледи: 1145 Гласували: Оценка:

Описание

Продавам онлайн магазин за изработка на дизайни за кросови мотори и АТВ-та по индивидуален дизайн. С магазина се продава цялото "Now How", както и базата с данни за мотори от 1989 година до днес. В България са само 3 такива уебсайта, като ние сме водещите като качество на продукта.
Фолито, което се използва за принтирането се внася от САЩ и се използва в Мотокрос индустрията.
Няма големи обороти, но това е просто хоби и напоследък не ми остава време за него, а поръчките си идват, и се налага да ги отказвам.
Сайтът е направен на два езика, като има продажби и от UK и запитвания от САЩ. За да се справите трябва да познавате MX моторите и да имате опит в дизайна и предпечата или да имате хора, които да го правите. Ако нямате поне бегла представа за това, не е за вас.
Ако имате въпроси, звъннете на 0899260680 и ще поговорим.

Допълнителна информация

Година на основаване: 05.06.2015 Печалба: 6,000 BGN