Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Колички за Бързо Хранене - Пловдив

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Колички за Бързо Хранене - Пловдив

Информация за контакти:

  • user-icon Име: Мартин Бурнарски
  • user-icon Телефон:
  • user-icon GSM: 0894 676 292
  • user-icon Email: [email protected]
Цена: 50,000 Публикувана на: 16.05.2020 Сектор: Търговия Местоположение: Пловдив Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 908 Гласували: Оценка:

Описание

Продават се 3 работещи обекта за бързо хранене в Град Пловдив, тип количка от затворен тип на топ локации в града. Единствено при закупуване на обектите се сваля бранда и ПОС - системата с касовия апарат към работещата фирма. Обектите имат схеми за поставяне от 2014г 2015г и 2018г с разрешителни от община Пловдив и съответния район. Количките имат собствени партиди за ток, прекарани кабели с монофазен ток. Разполагат с разрешителни от Агенция по Храните. Количките са подходящи за всякакъв тип търговия за през цялята година.
Оборудвани са с ел.захранване и контакти във всяка страна, осветление, паркет, плотове, мивки, бойлер за топла вода, ел.скара, ел.фритюрник, ел.котлони за катми, хладилни съоражения вътре и вън, система за видеонаблюдение HIKVision с HD камери вътрешна и външна. Също така имат инсталирана сот система и са свързани към сот фирма.

Цена на всяка закупена по-отделна е 20 000лв Без ДДС, ако се закупят заедно цена 50 000лв без ДДС

Количките са на общински наем, който варира от 30лв, 77лв и 150лв на месец. Разрешителните се преиздават всяка година, а единият обект е за 5 години. В цената се включва, обекта, оборудването в него, прехвърляне на собственост за ток, локация, като разрешението ще се преотстъпи на купувача, смяна на собственост на сот, интернет доставчик и други.

Причината, за да се продават е поради смяна на концепцията на бизнеса и марката, от улична търговия към заведения за бързо хранене.

За повече инфо се обадете.

Допълнителна информация

Брой служители: 2 Година на основаване: 05.08.2014