Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Количките за бързо хранене - София

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Количките за бързо хранене - София

Информация за контакти:

  • user-icon Име: Мартин Бурнарски
  • user-icon Телефон:
  • user-icon GSM: 0894 676 292
  • user-icon Email: [email protected]
Цена: 150,000 Публикувана на: 15.05.2020 Сектор: Търговия Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 1194 Гласували: Оценка:

Описание

Продават се 6 броя работещи обекта в град София, тип количка от затворен тип на топ локации. Единствено при закупуване се сваля бранда, както и операционна - ПОС СИСТЕМА с касовия апарат към работещата фирма.
Обектите имат схеми за поставяне от 2012г, както и разрешителни от съответния район и Столична Община. Първият обект е поставен 2017г Март месец. Количките имат собствени партиди за ток към ЧЕЗ, прекарани кабели и свързани с монофазен ток. Разполагат и с разрешителни от Агенция по Храните. Количките са подходящи за всякакъв тип търговия за през цялата година.
Оборудвани са с ел.захранване и контакти във всяка страна, паркет, осветление вътре и вън, хладилни съоражения, електрическа скара и електрически котлон за палачинки, фритюрник за картофи, система за видеонаблюдение Hikvision с вътрешна и външна камера. Имат също така инсталирана сот система и всички обекти са свързани към фирма за сот.
Количките са като нови, за тях, локациите, персонала и всичко останало цената е 150000лв без ДДС
Ако се купуват по отделно, за всяка една локация и обект, цената е 30 000лв

Количките са с общински наеми от 105лв, 114лв, 135лв на месец!
Разрешителните се преиздават на всяка половин година.

В цената се включва обекта, оборудването в него, прехвърляне на партиди за ток, локация, като разрешението ще се преотстъпи на купувача, смяна на собственост за сот, интернет доставчик и други.

Причина за да се продават е, защото концепцията на марката вече разполага със стационарни обекти тип ресторант и преминаване от улична търговия в ресторанти за бързо хранене.

Допълнителна информация

Брой служители: 6 Година на основаване: 15.03.2017