Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Софтуерен продукт за личностна характеристика - Генетик Тест

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Софтуерен продукт за личностна характеристика - Генетик Тест

Информация за контакти:

  • user-icon Email: vess.dimitrova@gmail.com
Цена: 2,000 Публикувана на: 12.05.2020 Сектор: IT Местоположение: Габрово Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: gentest-gb.com/ Прегледи: 128 Гласували: Оценка:

Описание

Генетик тест е софтуерен продукт, при който посредством четец за пръстови отпечатъци се определя вида на отпечатъка (не се сканират или запазват, може да се прави и без четец дори)- те са 6 вида и тази характеристика на всеки пръст се въвежда в софтуера.
След това системата генерира обширен доклад от 19 страници със спецификите на човека - силни и слаби страни, темперамент, тип нервна дейност, лидерски умения, кариерни предложения и др.

Софтуерът не е диагностичен или научен инструмент, но въпреки всичко е изнанадващо точен и всички, които са го пробвали са възхитени от точността му.

Подходящ е за употреба от деца и възрастни и може да бъде полезен в училища, детски градини, спортни и творчески школи, големи компании, HR агенции, кариерни центрове, като допълнителна екстра за козметични студиа, SPA салони, чудесен вид атракцион също така и др.

Предлага се в комплект с:
Лаптоп
Уебсайт
Фейсбук страница
Ноу-хау материали

Цената на самия тест се определя от вас, като по желание - може да се предлага и безплатно към услуги, които вече предлагате.
Ако имате въпроси съм на разположение. Продуктът може да докара висока възвръщаемост, стига да се разработи добре.

Допълнителна информация

Брой служители: 1 Година на основаване: 05.05.2016