Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продавам действаща птицеферма

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Продавам действаща птицеферма KPD.BG - Продавам действаща птицеферма KPD.BG - Продавам действаща птицеферма

Информация за контакти:

Цена: 69,000 Публикувана на: 06.05.2020 Сектор: Индустрия Местоположение: Ловеч Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 1301 Гласували: Оценка:

Описание

Действаща птицеферма с капацитет 12000 пилета. Отлично оборудване и нормални жилищни условия за заетите с отглеждането.
Целият парцел е с площ 2002 кв.м. Има 2 помещения - едното е с площ 680 кв.м (70м/10м), което е за отглеждане на животните, второто е с площ около 70кв.м, което се състои от кухня, баня с тоалетна и спално помещение. До него има 2 складови помещения с площ 30кв.м всяко.
Полуавтоматично отопление, 12 тонен силоз за автоматично подаване на фураж. Мощен дизелов агрегат за ток и собствен водоем-сонда.
Налични са всички сертификати за износ в рамките на ЕС. Фирмата е регистрирана по ДДС и дава възможност за кандидатсване по европейски програми за подпомагане на птицевъдството. Договори за доставка и изкупуване. Фирмата е с чисто досие без никакви финансови задължения.
Отлични битови условия за заетите в производството. Бизнес и жилищен имот на едно място.
Възможна е също и замяна за жилищен имот в София, Пловдив, Бургас, Плевен, Велико Търново (имоти в други населени места също могат да представляват интерес). Възможно договаряне за частично финансиране.

Лице за контакт: Веско Сапунджиев
Тел. 0988 871 239

Допълнителна информация

Година на основаване: 06.05.2015