Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Ресторант “Езерото”

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Ресторант “Езерото” KPD.BG - Ресторант “Езерото” KPD.BG - Ресторант “Езерото” KPD.BG - Ресторант “Езерото” KPD.BG - Ресторант “Езерото” KPD.BG - Ресторант “Езерото”

Информация за контакти:

Цена: 60,000 Публикувана на: 04.04.2020 Сектор: Заведения Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 3376 Гласували: Оценка:

Описание

Продава се разработен бизнес ресторант “Езерото” намиращ се на главният път София - Петрохан на 25 км от София!
Ресторанта разполага с над 100 места на закрито още толкова на открито и възможност за увеличаване по желание, лятна градина с детски кът, езеро за спортен риболов, свободно пространство за футбол или друг спорт, много пространство за разхоки и огнище!
Езерото е с размер 4 декара, изграден остров с маси и мост към него и се радва на интерес от страна рибарите, зарибено е със над 200 броя риба от различен вид и носи допълнителен оборот на ресторанта!
На територията на ресторанта е Изградена сонда за вода с добър дебит, което на практика означава че сметки за вода не се плащат.
Ресторанта е под наем, като до Ноември 2020 е в гратисен период без наем, а от Ноември наема е 2000 лева на месец.
Продава се бизнеса: в което се включва цялото оборудване на ресторанта, договора за наем, по желание може да бъде прехвърлена и фирмата с която се работи, а може и да се работи с нова по желание на новият собственик.
За повече имформация обадете се на 0882162000 или 0896766699 .

Допълнителна информация

Брой служители: 10 Година на основаване: 04.05.2019