Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Дрехи на едро, сортирани на палети

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
Оферта №:28528
KPD.BG - Дрехи на едро, сортирани на палети KPD.BG - Дрехи на едро, сортирани на палети KPD.BG - Дрехи на едро, сортирани на палети

Информация за контакти:

Цена: 100 BGN
Публикувана на: 24.03.2020 Прегледи: 6712 Сектор: Търговия Местоположение: Пловдив Тип на офертата: Стоки на едро Уеб сайт: Дистрибутор на стоки на едро, сортирани на палети.

Допълнителна информация

Година на основаване: 01.02.2007

Описание

Ние от EuroLots сме водещ дистрибутор на стоки на едро и ликвидационни продукти. Предлагаме качествена стока предназначена за всякакъв вид търговци и най-различни пазари. EuroLots търгува и разполага с голям асортимент от стока на едро. Продуктите се сортират в различни категории и групират на палети, готови да бъдат изпратени до Ваш адрес. За да пазарувате при нас трябва да имате регистрирана фирма. Всеки нов клиент получава 40% отстъпка от цената на първата си поръчка, а след това има опцията да преговаря за цените. Към момента разполагаме с палети с маркови дрехи - Levis, Mustang, Pepe Jeans, Tom Tailor, Brandit, G-star и други. Посетете сайта ни, за да разгледате всички атрактивни предложения, които имаме.