Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Магазин за цигари и алкохол

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Магазин за цигари и алкохол KPD.BG - Магазин за цигари и алкохол KPD.BG - Магазин за цигари и алкохол KPD.BG - Магазин за цигари и алкохол KPD.BG - Магазин за цигари и алкохол KPD.BG - Магазин за цигари и алкохол KPD.BG - Магазин за цигари и алкохол KPD.BG - Магазин за цигари и алкохол KPD.BG - Магазин за цигари и алкохол KPD.BG - Магазин за цигари и алкохол KPD.BG - Магазин за цигари и алкохол KPD.BG - Магазин за цигари и алкохол KPD.BG - Магазин за цигари и алкохол KPD.BG - Магазин за цигари и алкохол KPD.BG - Магазин за цигари и алкохол KPD.BG - Магазин за цигари и алкохол KPD.BG - Магазин за цигари и алкохол KPD.BG - Магазин за цигари и алкохол KPD.BG - Магазин за цигари и алкохол KPD.BG - Магазин за цигари и алкохол KPD.BG - Магазин за цигари и алкохол KPD.BG - Магазин за цигари и алкохол

Информация за контакти:

  • user-icon Име: Станислав Тодоров
  • user-icon Телефон: 0897937702
  • user-icon Email: [email protected]
Цена: 20,000 Публикувана на: 07.03.2020 Сектор: Търговия Местоположение: Перник Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 1333 Гласували: Оценка:

Описание

Продавам разработен бизнес - Магазин за цигари и алкохол. Магазина е атрактивен, продава се заедно с оборудването и наличната стоката:
алкохол, тютюневи изделия, кафе, захарни изделия. Цената включва цялото оборудване, хладилни витрини, фризер, кафе машина, климатик, инсталирана софтуерна складова програма, касов апарат, компютър, система за видео наблюдение, музикална уредба, както и запазена търговска марка и профили в социалните мрежи. Магазина има сключени договори с различни фирми за промоции и бонуси. Има назначени трима души персонал.
Магазина е изцяло обновен и ремонтиран. Помещението е с нисък наем и консумативи, със сменен статут и ремонтирана тротоарна част с разрешение за ползване на тротоарно право. Разполага със складово помещение и санитарен възел.
Магазина се намира в град Перник, кв. Изток на комуникативно място на главна улица с голям човекопоток, в непосредствена близост до автобусна спирка и жп гара. Има възможност за развитие.
Цената е орентировъчна в зависимост от наличната стока към момента.

Допълнителна информация

Брой служители: 3 Година на основаване: 07.03.2020