Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Иновативен проект в сферата на производството на храни - ХРАНИТЕЛНА АПТЕКА/ЗА ПРЕВЕНЦИЯ ОТ БАКТЕРИАЛНИ И ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

Цена: 7,000 Публикувана на: 25.02.2020 Сектор: Здравеопазване Местоположение: Цялата страна Тип на офертата: Съдружие Прегледи: 838 Гласували: Оценка:

Описание

Стартиране на иновативен проект в сферата на производството на храни и здравеопазването. Дата на старт на проекта 01.09.2020г. Цел на проекта - производство на иновативни продукти в ХВП имащи лечебен ефект върху консуматорите. Какво предлагам: 1.Изградена производствена база в сферата на ХВП. 2.Концепция за иновативни продукти. 3.Устоичивост на сформиран екип и професионализъм /лекар с голям интелектуален и познавателен капацитет с PhD и психолог -това сме ние собствениците на имотите и вдъхновители на концепцията /. Целта на обявата е набирането на капитал същевременно и привличането на профисионалисти от ИТ сектора .Внимателно се запознайте с изискванията на който трябва да отговаряте за да е възможно да станете част от този проект: 1. Да сте ИТ специалист. 2. Да може да отделяте поне 1 ден от седмицата за работа върху поставени задачи . 3. Да може да отделяте от 5 до 7 хиляди лева на месец в продължение на 1 година. 4. Освен да сте ИТ специалист във вас да живее духът на предприемача - активен човек искащ да постигне много по-вече в живота си. Да сте достатъчно мотивиран и устоичив в справянето с трудности и преодоляването на препятствия. 5. Да сте иноватор - във вас да живее духът на Бил Гейтс /креативност, упоритост,цленасоченост, решителност/. Проекта ще стартира само, ако бъде привлечени минималният брой участници в него - 5 ИТ специалиста/ като е поставен и лимит от 10/.Реазлизация на проекта - 6 месеца след старта му. За по-вече информация на мейл.ХРАНИТЕЛНАТА АПТЕКА /FOOD PHARMACY има таргет за производство на функционални храни за превенция и справяне с различни типове заболявания.

Допълнителна информация

Година на основаване: 25.02.2020