Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Игрален снек-бар "Трите трола" - продава

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

  • user-icon Име: Даниела Йорданова
  • user-icon Email: daniela.i.popova@gmail.com
Цена: 42,000 Публикувана на: 12.02.2020 Сектор: Заведения Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: www.facebook.com/ThreeTrolls/ Прегледи: 194 Гласували: Оценка:

Описание

Снек-бар "Трите трола" е първият и към момента най-голям бар с настолни игри в София. "Трите трола" е ситуиран в идеалния център на столицата - точно под моста на влюбените на НДК, с перфектна видимост от едно от най-оживените кръстовища в града (бул. България и бул. Евлоги и Христо Георгиеви). Други предимства пред конкурентите на пазара (освен човекопотока на видната и лесно достъпна локация) са: удълженото работно време до полунощ през седмицата и малко след това през уикендите, тъй като барът се помещава в самостоятелна сграда и отпада честата проблематика със съседи и шум; наличието на собствена кухня с авторско меню и топла храна на място (в другите подобни заведения клиентите обикновено консумират храна внесена отвън или си поръчват от друг обект); както и възможността за разширение на клиентската зона от седящи места с две прилежащи градини за топлите месеци. Не на последно място "Трите трола" разполага с най-богатата библиотека от игри, която наброява повече от 400 заглавия. В момента капацитетът на заведението е до 70 седящи места, а пространството на летните/зимни градини добавя още 55 седящи места. В делничните дни има регулярни събития с групи от постоянни клиенти и предвидим брой посетители, а петък, събота и неделя се работи почти изцяло само с резервации. От отварянето си на НДК на 25.10.2018 г. (между 2014 и 2018 г. "Трите трола" работи на две по-малки места на ул. Оборище и ул. Чаталджа) към 11.02.2020 г. новата локация успява да удвои общите месечни обороти на предните две заведения и е реализирала оборот за последните 14 месеца и половина от 283813.39 лв. За този период средно на месец EBIDTA (печалба от дейността + амортизации) е 5098 лв., като се наблюдава стабилен растеж на броя клиенти на месечна база с 15,3%. При сравнение на тримесечията 11.2018, 12.2018, 01.2019 г. и 11.2019, 12.2019, 01.2020 г. се откроява увеличение на средната посещаемост с 25%. С поетапното развитие на менюто от храни и напитки е наличен и ръст на средния приход от клиент за целия период с 18,7% на месец. Операциите в заведението с настоящата си концепция и работно време предполагат персонал от общо 3 служители - един готвач и двама домакини, обслужващи зоната с клиенти и игри. Досега длъжността на управител се е изпълнявала от мениджър-собственик. Заведението е оптимизирано за работа със СУПТО, направени са и всички доработки за фискалното устройство. На снек-бара е издадено разрешително за денонощна работа, но той отваря след 14 ч. през уикендите и след 15:30 ч. в делнични дни, като понеделник се почива. "Трите трола" е атрактивно и предпочитано място за забавление с настолни игри предимно от "не-геймърите" и по-масовия потребител.

www.the3trolls.com
www.facebook.com/ThreeTrolls

За повече информация относно инфраструктура, амортизации и оборудване на заведението, конкретика по разходната структура, легални въпроси, както и предоставяне на финансови отчети и/или точен income statement за последната година, на посочените данни за контакт или на телефон 0876379509.

Допълнителна информация

Брой служители: 4 Година на основаване: 17.01.2014 Печалба: 31,372 EUR