Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Разработен магазин и ателие за часовници на централно място

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Разработен магазин и ателие за часовници на централно място KPD.BG - Разработен магазин и ателие за часовници на централно място KPD.BG - Разработен магазин и ателие за часовници на централно място KPD.BG - Разработен магазин и ателие за часовници на централно място KPD.BG - Разработен магазин и ателие за часовници на централно място KPD.BG - Разработен магазин и ателие за часовници на централно място KPD.BG - Разработен магазин и ателие за часовници на централно място

Информация за контакти:

  • user-icon Email: jiji88@mail.bg
Цена: 49,000 Публикувана на: 23.01.2020 Сектор: Търговия Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: не Прегледи: 164 Гласували: Оценка:

Описание

Продавам спешно разработен и работещ повече то 23години бизнес за ремонт и продажба на часовници.Поради заминаване в чужбина.
Магазинът се намира на много централно и комуникативно място на ъгала с бул.Мадрид , срещу спирката на трамваите 20,22,23 и автобуси 72, 305 и гара Подуене. Магазинът е под наем много изгоден за района на площ от 40м.к. с тоалетна и складче.
Продажната цена от 49 000лв. включва пълно зареждане с различни марки часовници, каишки, верижки, подаръчни аксесоари , витрини и др. допълнителни неща.

Допълнителна информация

Брой служители: 1 Година на основаване: 23.01.2020