Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продавам бизнес

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Продавам бизнес

Информация за контакти:

Цена: 40,000 Публикувана на: 15.01.2020 Сектор: Търговия Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: www.squatty-potty.bg/ Прегледи: 1849 Гласували: Оценка:

Описание

Продава се бизнес - търговия с тоалетни столчета Squatty Potty. Фирмата ни е единственият лицензиран вносител и дистрибутор на марката за България. Брандът, създаден през 2010г в Америка е известен като лидер на пазара в този сегмент стоки. Преминало през редица медицински проучвания, то се препоръчва горещо от гастроентеролози от цял свят. Цената включва - фирмата официален представител за България, касов апарат, разработени сайт и фб страница и наличните 2 100 броя столчета, придружени с множество рекламни брошури. Документацията на фирмата и състоянието й е изрядно, не е регистрирана по ДДС, няма задължения. Може да се продаде и без фирмата, само стоката и т.н, всичко е по договаряне.
Този бизнес е с огромен потенциал за развитие, но се продава тъй като собственикът е зает с няколко бизнеса и не успява да отделя достатъчно време и за този. Вложени са много средства в популяризиране на марката като реклами във вестници, сайтове и healthy блогове. Благодарение на това, продуктът ни е изключително разпознаваем.
Ще предоставим и официален контакт и съдействие за последващ внос на столчета.

Допълнителна информация

Брой служители: 1 Година на основаване: 01.09.2018