Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Геймпионс

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Геймпионс KPD.BG - Геймпионс KPD.BG - Геймпионс KPD.BG - Геймпионс KPD.BG - Геймпионс KPD.BG - Геймпионс KPD.BG - Геймпионс KPD.BG - Геймпионс

Информация за контакти:

Цена: 19,500 Публикувана на: 27.12.2019 Сектор: IT Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: www.gamepions.com Прегледи: 726 Гласували: Оценка:

Описание

Интегриран софтуер за събиране, съхранение и анализ на данни от футболни мачове. Детайлната и навременна информация, която предлага платформата, дава възможност на отборите и играчите да се преборят с липсата на каквато и да е информация за тяхната игра.
Контузиите са често срещано явление в непрофесионалните среди, защото отборите неглежират важността да бъдеш в оптимална форма за мач - специално разработената програма за загрявка преди мач от FIFA е преведена на български от Gamepions и се предоставя като комплимент на всеки, който има желание.
Контролът по въвеждане на данните от мачовете е в ръцете на крайния потребител, което дава възможност за по-добро качество на информацията и взимането на адекватни решения след това.
Данните са налични в реално време, тоест дори на полувремето може да се направи бърз анализ как се развиват нещата и върху какво да се наблегне след почивката.
Постоянно развиваща се база данни, която следи посоката на развитие на всички отбори и служи като отправна точка на всеки един от тях.
Конкретно създаден индикатор за проследяване развитието на отбора - ЕФЕКТИВНОСТ.
Възможност за определяне на Най-добър играч според съотборниците, което по естествен начин води до повишаване на мотивацията на отделните играчи и оттам на целия отбор.
Предложения за титулярен състав на база ефективността на отделните играчи за последните 3 мача.
Предложения за подобрения в конкретна сфера на играта на база предефинирана логика и моментната форма на отбора.
Предоставяне на видео материали с конкретни схеми на игра в посока Защита, Атака, Заучени положения.
Възможност за организиране на приятелски мачове с отбори, които имат приблизително равна ефективност.
Уеб сайтът и платформата са с изключително опростен дизайн и навигация, като следват трите основни принципа: Easy/Simple, Meaningful, Helpful.
Солиден набор от дигитални маркетингови изображения.
Описателно и запомнящо се лого.
Фейсбук страница с 400 последователя.
Атрактивен домейн.
Подсигурен хостинг до края на Август 2020 - логически отделен и напълно независим виртуален сървър с гарантирани ресурси, които не се споделят от други клиентски приложения.
Подробности за концепцията и мисията на Gamepions може да се видят тук:
https://youtu.be/pc5Tczjs0SY
https://youtu.be/Tb4xDSnSLsU
https://youtu.be/Dbyr673heUQ

Допълнителна информация

Брой служители: 0 Година на основаване: 03.06.2019 Печалба: 0 BGN