Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Кокетен магазин за бижута и аксесоари за коса

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Кокетен магазин за бижута и аксесоари за коса KPD.BG - Кокетен магазин за бижута и аксесоари за коса KPD.BG - Кокетен магазин за бижута и аксесоари за коса KPD.BG - Кокетен магазин за бижута и аксесоари за коса KPD.BG - Кокетен магазин за бижута и аксесоари за коса

Информация за контакти:

  • user-icon Име: Ердоан Галиб
  • user-icon Телефон: +359 879 062406
  • user-icon Skype:
  • user-icon Email: [email protected]
Цена: 11,900 Публикувана на: 21.11.2019 Сектор: Търговия Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 1731 Гласували: Оценка:

Описание

Продавам магазин за арт и имитационни бижута, бижута от Медицинска стомана, полускъпоценни камъни, бижута Сваровски, аксесоари за коса, портмонета, чанти.
Магазинът е под наем ( нисък наем!), 25кв.м., на оживена улица в елитен квартал, изцяло обзаведен с луксозни витрини и стенни пана, напълно зареден със стока по актуалните тенденции и търсения.
Продава се изключително изгодно и гъвкаво като условия- ще бъде оставена стока, чиято стойност е над 300% от исканата в настоящата оферта, цялото обзавеждане, климатик, ролетна щора!!!
Търговският обект е подходящ за фирми, развиващи сходна или същата дейност или за хора, търсещи готов създаден бизнес, с който да започнат да се занимават.
Предлагам пълно съдействие за бъдещата поддръжка в зареждането на обекта!!!

Допълнителна информация

Брой служители: 1 Година на основаване: 01.01.2019