Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

ЛИКВИДАЦИЯ НА ДЕТСКИ ДРЕХИ ОТ МАГАЗИН

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

  • user-icon Име: Светлана Стоянова
  • user-icon Телефон: 0878 986 039
  • user-icon Email: [email protected]
Цена: 6,750 Публикувана на: 13.11.2019 Сектор: Търговия Местоположение: Варна Тип на офертата: Стоки на едро Уеб сайт: funkykids.bg Прегледи: 624 Гласували: Оценка:

Описание

Разпродавам стока от магазин - детски и бебешки дрехи и обувки от затварящ магазин. Стоката е на стойност по цени на едро за около 9 000 лв., като при закупуване на цялото количество стока я продавам с 25% отстъпка от цените на едро, т.е. за около 6 750 лв. Стоката включва основно дънки, клинове, блузи, суичъри, коледни дрехи които са много актуални в момента и се продават много добре, както и качествени обувки от естествена кожа, които са проверени лично на детето ми. В стоката има и екипи от 1 до 12 год. които не са качени в сайта - леко ватирани и плюшени екипи. В стоката има и малка част летни дрехи - тениски, къси панталонки, комплектчета, рокли.
Продава се отделно и Онлайн магазина, който има 7 000 регистрирани клиенти от цяла България, фирмата и фейсбук страницата към магазина, която е 54 000 фена. Цената за Онлайн магазина е 10 000 лв. като включва - самия онлайн магазин, управлението му, домейна, хостинга, и всичко необходимо за сайта, фирмата и фейсбук страницата. В цената са включени и обучение, насоки и съвети, както и тънкости свързани с бизнеса. Сайтът е на много добри позиции в Гугъл при търсене на основни ключови думи за бранша, с много добър ранкинг, както и самия сайт е с много добри показатели за скорост на зареждане, мобилна версия на сайта и е много стабилен дори при по-голям обем посетители, без прекъсвания и други проблеми.
Причината за продажбата е физическа и финансова невъзможност за поддръжка на сайта и бизнеса, тъй като заради появата преди 3 год. на малкото дете в семейство не успявах да обърна достатъчно внимание на бизнеса и от там допуснах доста грешки по отношение на маркетинга, както и зареждане на не достатъчно подходяща стока (която вече е почти изчистена), от където се понижиха и оборотите. Нямам възможност вече и да инвестирам повече средтсва за да подобря ситуацията. Въпреки това сайтът е с добри възможности заради големия брой регистрирани клиенти и голямата фейсбук страница и при добро освежаване на стоката резултатите ще се подобрят. Доста добра комбинация би било и с вече съществуващ физически магазин, тъй като ще се разпределят разходите. Това е показал моя предишен опит, когато с физически магазин имахме най-високи печалби.
Гарантирам пълна прозрачност и достъп до цялата необходима информация за този тип бизнес, която съм придобила в годините работа. Целта ми е новия собственик безпроблемно да продължи работата, тъй като в сайта са вложени много труд, време, усилия и финанси и искам да продължи да работи. Насреща съм за всякакви въпроси или предложения.

Допълнителна информация

Година на основаване: 10.12.2011