Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Ресторант-пицерия

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

  • user-icon Email: k_kardanova@abv.bg
Цена: 30,000 Публикувана на: 30.10.2019 Сектор: Заведения Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 783 Гласували: Оценка:

Описание

Продава се разработен бизнес – работещ ресторант в кв. “Стрелбище” в София, с ЕООД, учредено за целта и със седалище на адреса на заведението.
Обектът се намира на изключително комуникативно място, с постоянен човекопоток. В близост до жилищни сгради, магазини, училища, банки, разположен до един от основните най-престижни булеварди в София.
Заведение с име и редовни клиенти.
Ресторантът е на две нива, с обща площ от около 100 кв.м, 40 места, кухня, сервизно миялно помещение, отделно помещение за пици, два WC възела и малък склад.
Заведението е напълно оборудвано с климатици, като на сутеренното ниво разполага и с аспирационна и вeнтилационна система, интернет, ТВ.
Текущият договор за наем е за още 4 години, с месечен наем от 600 лв.
Заведението разполага с двуфазен ток 220 V и трифазен ток 380 V.
Кухнята и помещението за пици са напълно оборудвани с аспирационна система и съответните чадъри, професионална електрическа пещ за пици с огнеупорно дъно на едно ниво, за 4 пици (по-малко от една година употреба), професионална тестобъркачка, маса с мраморен плот, помощни иноксови маси, двойна иноксова мивка, хладилни витрини, хладилници и фризери.
В кухнята са налични 4 иноксови маси, 4 котлона с индукционно нагряване, електрическа фурна, микровълнова фурна, професионална тенджера с 3 кошници за паста, скара, фритюрник с 2 кошници, професионална колбасорезачка, съдомиялна, 2 бр. двойни иноксови мивки, тенджери, тигани, тави и т.н … Кухнята е оборудвана и с хладилници и фризери, посуда, чаши, прибори, подноси и т.н…
В търговската част на салона има напълно оборудван бар от масивно дърво, със съдомиялна за чаши, ръчна професионална сокоизстисквачка, бенмари и т.н …….
Цената за продажба на бизнеса с цялото оборудване (с изключение на оборудването и мебелировката, собственост на заведението, описани в отделно приложение към договора за наем), както и собствеността върху страницата във Фейсбук, Инстаграм, електронна поща, лого, триезично меню, всички разрешителни е 30 000 лв.
Допълнителна информация - на място, след насрочване на среща на телефон: 0888430892.

Допълнителна информация

Година на основаване: 30.10.2019