Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Внос на стоки от Китай

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

Цена: 1 Публикувана на: 22.10.2019 Сектор: Търговия Местоположение: Цялата страна Тип на офертата: Стоки на едро Прегледи: 1103 Гласували: Оценка:

Описание

Фирмата ни се занимава с внос на всякакви стоки от Китай.

Също така внасяме стоки по зададени от клиента критерии - изпращате ни снимка, описание, линк или нещо друго, от което да е ясно какви продукти желаете, а ние Ви изготвяме индивидуална оферта.

Извършваме търговия на едро и дребно. За поръчка на едро се счита всяка поръчка, която съдържа минимум х5 броя от артикул.

За всяка поръчка се издава фактура с ДДС, в която подробно са описни всички артикули, бройки, единична цена и т.н., т.е. получавате фактура на 100%, 1:1 със стоката, която сте получили.

Тъй като на този етап нямаме възможност да поддържаме големи наличности, за поръчки на едро процедурата е следната:
1. След изпратено запитване от Вас, ние Ви връщаме нашето предложение.
2. Когато го разгледате и избрете артикулите, които искате да поръчате, Вие се свързвате с нас и ни давате своята поръчка.
3. Ние пускаме към Вас фактура за 50% авансово плащане.
4. В срок до 20 работни дни от получаване на авансовото плащане ние Ви изпращаме (доставяме) поръчаните стоки с окончателната фактура, в която са подробно описани всички артикули и е приспаднато извършеното авансово плащане.

Поради изградената ни мрежа с партньори от Китай, често успяваме да намерим даден продукт на по-изгодна цена от тази, която виждате в сайтовете. Предлагаме допълнителни отстъпки за големи поръчки (например за първоначално зареждане на магазин) и за редовни клиенти (5+ поръчки).

Ако проявявате интерес пишете ни на имейл [email protected]

Допълнителна информация

Година на основаване: 14.02.2019