Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продавам развит бизнес с алкохол, цигари, спорт тото и кафе. С възможност за покупка на помещението!

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Продавам развит бизнес с алкохол, цигари, спорт тото и кафе.  С възможност за покупка на помещението! KPD.BG - Продавам развит бизнес с алкохол, цигари, спорт тото и кафе.  С възможност за покупка на помещението! KPD.BG - Продавам развит бизнес с алкохол, цигари, спорт тото и кафе.  С възможност за покупка на помещението! KPD.BG - Продавам развит бизнес с алкохол, цигари, спорт тото и кафе.  С възможност за покупка на помещението! KPD.BG - Продавам развит бизнес с алкохол, цигари, спорт тото и кафе.  С възможност за покупка на помещението! KPD.BG - Продавам развит бизнес с алкохол, цигари, спорт тото и кафе.  С възможност за покупка на помещението!

Информация за контакти:

  • user-icon Email: IlianaDanovska1@gmail.com
Цена: 3,500 Публикувана на: 15.08.2019 Сектор: Заведения Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 1844 Гласували: Оценка:

Описание

Продавам бизнес с всички лицензи и разрешителни за търговски обект. Без задължения към институции и държава и с изрядна документация. Магазина се намира в Овча купл 2 -ТЦ 17 с лице на улица и с редовна и постоянна клиентела. Магазина работи от 8 години. Цената включва цялостното поръчково оборудване, климатик, шкафове със закалено стъкло, интернет, касов апарат, външна ролетна щора, тента. Помещението е 12 кв.м собствено и може да се плозва срещу символичен наем от 200 лв на месец за нуждите на магазина или да се купи и то.
Предстоящ договор с каса за плащане на сметки.
Причината за продажбата е липсата на време за менажиране на бизнеса.
Цена за продажба на бизнес - 3500 EUR
Цена за продажба на бизнес + магазин - 20 000 EUR
Моля звънете само ако имате сериозни намерения!
Тел. за връзка +359897447770

Допълнителна информация

Година на основаване: 27.05.2010