Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продавам бизнес в сферата на храните

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Продавам бизнес в сферата на храните KPD.BG - Продавам бизнес в сферата на храните KPD.BG - Продавам бизнес в сферата на храните KPD.BG - Продавам бизнес в сферата на храните KPD.BG - Продавам бизнес в сферата на храните KPD.BG - Продавам бизнес в сферата на храните KPD.BG - Продавам бизнес в сферата на храните KPD.BG - Продавам бизнес в сферата на храните KPD.BG - Продавам бизнес в сферата на храните KPD.BG - Продавам бизнес в сферата на храните KPD.BG - Продавам бизнес в сферата на храните KPD.BG - Продавам бизнес в сферата на храните KPD.BG - Продавам бизнес в сферата на храните KPD.BG - Продавам бизнес в сферата на храните KPD.BG - Продавам бизнес в сферата на храните KPD.BG - Продавам бизнес в сферата на храните KPD.BG - Продавам бизнес в сферата на храните KPD.BG - Продавам бизнес в сферата на храните KPD.BG - Продавам бизнес в сферата на храните

Информация за контакти:

Цена: 25,000 Публикувана на: 24.07.2019 Сектор: Търговия Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 1079 Гласували: Оценка:

Описание

Предоставяме на вашето внимание, продажба на разработен бизнес в сферата на хранителните продукти.

Магазин "Милкинс" е работещ обект специализиран в млечни и месни деликатеси, както и различни допълващи артикули от малки производители. Магазинът е отворен септември 2013г.

Местоположението му е в гр. София, кв. Лозенец, ул. Кричим 1, голям човекопоток и развита инфраструктура. Намира се непосредствено до метростанция Джеймс Баучер и НЗОК. В близост училища, банки, офиси, заведения и жилищни сгради. Помещението, в което се намира е под наем, с големина 45 кв.м., WC и обособен склад. Има 2 мивки, климатик (поставен от нас), мебели (изработени по поръчка), хладилни витрини (закупени нови) и професионална машина за рязане на колбаси (закупена нова). За удобство, на трудно подвижни хора и майки с колички, има рампа. Това лято се направи ремонт на тротоара. Продава се с цялото оборудване и налична стока. До момента постоянно се разширява с нови продукти, които са интересни за клиентите. Ще Ви предоставим всички контакти на производителите и дистрибуторите, с които работим.

Описание на хладилните витрини:
- крайстенна отворена -в.190/ш.128/д.80
- крайстенна отворена - в.128/ш.129/д.65
- щандова - в.128/ ш.198/д.87
- щандова - в.128/ш.129/д.87
- 2 хладилника
Всички са напълно обслужени тази година, като две от витрините са с нови компресори.
Тази година е направена и профилактика на климатика.

В цената (32 000 лв.) е включено пълното зареждане от стока, както и цялото оборудване.

При интерес сме на разположение за среща и допълнителни въпроси.

Румен Андреев
+359 896 75 25 46

Допълнителна информация

Година на основаване: 01.09.2013