Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Електронен магазин - Онлайн Борса за Напитки

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

  • user-icon Email: doshev@gmail.com
Цена: 52,000 Публикувана на: 23.07.2019 Сектор: IT Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: www.PartyDrinks.BG Прегледи: 796 Гласували: Оценка:

Описание

PartyDrinks.BG e може би най-разпонаваемия сайт за продажба на напитки с доставка до всеки адрес в България. Сайта се класира на челни места (на много от позициите и на 1во място) по следните фрази:
- алкохолни напитки
- магазин за алкохол
- алкохол
- доставка алкохол
- уиски цена
- доставка уиски
Сайта има изградени търговски отношения директно с вносителите на продуктите и се продава с изградените договорни отношения с доставчиците на услуги и продукти.
Сайта е изграден на OpenCart и е с унифициран дизайн. При необходимост има много експерти, които разбират от платформата в детайли, така че да я направят още по-добра.
Сайта е на 4 години и реализира между 30 хиляди и 50 хиляди уникални посещения на месец, в зависимост от сезона. Изключително подходящ е за експерти в областта на дигиталния маркетинг, които искат да имат свой търговски проект с огромна възможност за реализация. Има постигнати договорки с вносителите на алкохол, вино и бира и са постигнати търговски отстъпки под цените на едро, които са валидни за дистрибуторите.
В офертата заедмо със сайта влизат следните домейни:
- PartyDrinks.BG
- PartyDrinks.NET
- PartyDrinks.SHOP
- РАКИЯ.БГ (на кирилица)
- УИСКИ.БГ (на кирилица)
- сребърни телефони за обслужване на клиенти:
088 999 0303, 088 555 0303

Възможна е договорка и за продажба на дял в дружеството или опция за плавно предаване на собствеността, оперативната дейнист и договорните отношения с доставчици на услуги и продукти.

За повече информация обадете се на тел. 088 999 0101

Допълнителна информация

Брой служители: 1 Година на основаване: 01.09.2015 Печалба: 40,000 BGN