Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продавам сайт за еко и био храна

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Продавам сайт за еко и био храна KPD.BG - Продавам сайт за еко и био храна KPD.BG - Продавам сайт за еко и био храна KPD.BG - Продавам сайт за еко и био храна KPD.BG - Продавам сайт за еко и био храна KPD.BG - Продавам сайт за еко и био храна KPD.BG - Продавам сайт за еко и био храна KPD.BG - Продавам сайт за еко и био храна KPD.BG - Продавам сайт за еко и био храна KPD.BG - Продавам сайт за еко и био храна

Информация за контакти:

Цена: 50,000 Публикувана на: 19.07.2019 Сектор: IT Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: www.proizvoditel.bg/ Прегледи: 957 Гласували: Оценка:

Описание

Продавам разработен сайт за еко и био храна. Сайтът е на пазара от 2014г. Специализиран е в доставката на храна до домовете. Сайтът е оптимизиран и заема челна позиция в търсачката на google. Сайтът е подновен според новите наредби. В сайта има качени над 2500 продукта. В цената е включена и действаща FB страница с 6000 последователи.
В цената са включени и 3 товарни автомобила - 2 баничарки и 1 малък камион. Всички са хладилни, а камионът и едната баничарка са регистрирани в БАБХ.

Допълнителна информация

Година на основаване: 19.04.2014