Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продавам магазин за фермерски продукти и дистрибуция

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

  • user-icon Име: Цветомир Николов
  • user-icon Телефон: 0895416171
  • user-icon GSM: 0895416171
  • user-icon Email: [email protected]
Цена: 15,000 Публикувана на: 27.06.2019 Сектор: Търговия Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 766 Гласували: Оценка:

Описание

Фирма "Е.Л.Камършал" ЕООД, ЕИК 203434833 с адрес на управление гр. София, ул. Цветан Радославов №6, с управител Стоян Михайлов Цонков предоставя настоящата оферта за продажба на работещ бизнес - магазин за хранителни стоки "Фермамаг".

Предлагаме на вашето внимание разработен магазин за млечни и месни деликатеси. Бизнесът се предлага с работен и обучен персонал. Магазинът се намира на ул. Цветан Радославов №6. Разположен е в близост до Външно министерство. Функционира от 4 години под това име, през които клиентската база е развита, а предлаганият асортимент е разширен. Повечето продукти, които предлагаме, не се предлагат в радиус от 5 км. от магазина. Акцентираме върху малки производители, които произвеждат натурални, екологично чисти продукти, предимно от България.

Кратък опис на магазин "Фермамаг":

- помещение под наем (22 кв. м); наем 550 лв. (с ДДС);
- хладилни витрини (хоризонтални и вертикални);
- дървени рафтове;
- шкафове, плотове и др.;
- кухненски пособия.

В офертата е включена и фирмата (Е.Л.Камършал ЕООД), като клиентът преценява дали иска тя да е част от сделката или не. В цената е включено пълното зареждане на магазина.

Допълнителна информация

Брой служители: 2 Година на основаване: 14.11.2015