Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Бързо хранене в центъра на града

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Бързо хранене в центъра на града KPD.BG - Бързо хранене в центъра на града KPD.BG - Бързо хранене в центъра на града KPD.BG - Бързо хранене в центъра на града KPD.BG - Бързо хранене в центъра на града KPD.BG - Бързо хранене в центъра на града KPD.BG - Бързо хранене в центъра на града KPD.BG - Бързо хранене в центъра на града KPD.BG - Бързо хранене в центъра на града KPD.BG - Бързо хранене в центъра на града KPD.BG - Бързо хранене в центъра на града KPD.BG - Бързо хранене в центъра на града KPD.BG - Бързо хранене в центъра на града

Информация за контакти:

Цена: 13,000 Публикувана на: 22.06.2019 Сектор: Заведения Местоположение: Бургас Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 993 Гласували: Оценка:

Описание

Възможност и за отдаване под наем.
Площ: 35 кв.м. В цената е фирмата с абсолютно всичко, което е вътре в помещението - шкафове, плотове, аспирация, бойлер, 4 мивки, 3 хладилника, фризер, касов апарат, диспенсери, цитрус преса, сокоизтисквачка, блендер, котлон, скара, фритюрник, тостер преса, гофретник, пейки, столове, бюро и всичко необходимо за работа - тенджери, съдове, бъркалки, ножове, кутии и т.н. Заведението работи от 8 месеца и набира сила, клиентелата е основно сутрин от ученици от близките училища и по обяд от работещите в множеството офиси и магазини в района. На обекта никога не му е правена сериозна реклама. Осигурен договор за наем с много отзивчиви наемодатели и сравнително нисък наем за района.

Допълнителна информация

Година на основаване: 17.10.2018