Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продавам разработени пекарни за закуски

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Продавам разработени пекарни за закуски KPD.BG - Продавам разработени пекарни за закуски KPD.BG - Продавам разработени пекарни за закуски KPD.BG - Продавам разработени пекарни за закуски KPD.BG - Продавам разработени пекарни за закуски KPD.BG - Продавам разработени пекарни за закуски

Информация за контакти:

Цена: 6,000 Публикувана на: 13.06.2019 Сектор: Заведения Местоположение: Варна Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 2111 Гласували: Оценка:

Описание

Продавам разработен бизнес състоящ се от две пекарни за закуски с постоянна клиентела .Едната от пекарните намираща се в квартал Одесос е с разрешително за собствено производство и е оборудвана за такова. Другата намираща се в района на окръжна болница е брандирана и работи с закуски на Бай Бисер /при желание асортимента може да се смени/.Има кафемашини към двете пекарни за които се получава наем от външна фирма /при желание могат да се поставят собствени/.Пекарните са напълно оборудвани и в момента работят. Разполагат с ХАСЕП система както и всички необходими документи и разрешителни за работа. Към цената влиза и фирмата която е регистрирана по ДДС и е напълно изрядна без задължения.Офертата важи до 12.08.2019.

Допълнителна информация

Брой служители: 1 Година на основаване: 13.06.2012