Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Онлайн Видео курс - може да се продава в цял свят

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Онлайн Видео курс - може да се продава в цял свят

Информация за контакти:

Цена: 1,200 Публикувана на: 11.06.2019 Сектор: IT Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: thefreelancecourse.com/ Прегледи: 1520 Гласували: Оценка:

Описание

The Freelance Course е онлайн видео курс, който се предлага на клиенти фрийлансъри в целия свят. Курсът е записан на английски език, изцяло професионално. Човекът пред камерата е американец с отлични актьорски умения. Самото съдържание на курса е авторско. Освен 6-те видео модула в курса е включен e-book със същото съдържание и 6 учебни материала, с които закупилите курса да проверят познанията си.

Създадохме курса окончателно през месец март 2019г. За съжаление инвестицията в него надхвърли очакванията ни и не успяхме да започнем маркетирането му и продажбите, т.е никога не е маркетиран поради невъзможността ни да инвестираме повече средства. Такъв тип продукти са с изключително голям потенциал, тъй като нямат себестойност - цената която определяте може да бъде различна за различните пазари - САЩ, Индия, Европа. Уебсайтът е разработен със всички необходими функционалности за пълна автоматизация на процеса. Курсът също така може да се предлага в различни Marketplace платформи.

Подходящ профил на собственикът на такъв бизнес е човек, който разбира от дигитален маркетинг или има опит в продажбите онлайн в чужбина.
Инвестицията по създаването на курса е в размер на над 15 000лв., за което са налични мсички необходими документи. Предлагам пълното прехвърляне на бизнеса - уебсайт, интелектуална собственост над курса, материали. Цената е напълно символична, тъй като не искаме направеното от нас да остава без да функционира.

Допълнителна информация

Година на основаване: 01.03.2019