Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Ресторант

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Ресторант KPD.BG - Ресторант KPD.BG - Ресторант KPD.BG - Ресторант KPD.BG - Ресторант KPD.BG - Ресторант KPD.BG - Ресторант KPD.BG - Ресторант

Информация за контакти:

Цена: 45,000 Публикувана на: 07.06.2019 Сектор: Заведения Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 1561 Гласували: Оценка:

Описание

Продавам изцяло оборудван ресторант със статут на ресторант кетъринг в Красно село в близост до новооткриваща се метростанция. Обща площ 190кв.м., 50 места в салона и 25-30 в градината.
Заведението е напълно обзаведено и оборудвано както в салона, така и в кухнята. Разполага със складови помещения, миялно отделение, офис, служебна тоалетна, 2 тоалетни за клиенти, градината е с голяма дървена конструкция, под която се разполагат масите. Аспирацията в салона и кухнята е висок клас.
В близост до локацията се намират големи бизнес сгради на бул. България и бул. Цар Борис III, от които сме получавали запитвания за доставки на храна по обяд на цели офиси.
Помещението е под наем от собственик, а цената му във вида, в който е в момента - с пълно оборудване и обзавеждане, изградена ел. инсталация, ВиК и всичко необходимо за започване на работа веднага, е 45000лв. Цената подлежи на коментар при сериозен интерес.
Възможност за закупуване и на самото оборудване и обзавеждане с цел използването им на друга локация.

Допълнителна информация

Година на основаване: 09.01.2018