Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Агенция за недвижими имоти

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Агенция за недвижими имоти KPD.BG - Агенция за недвижими имоти KPD.BG - Агенция за недвижими имоти KPD.BG - Агенция за недвижими имоти KPD.BG - Агенция за недвижими имоти KPD.BG - Агенция за недвижими имоти KPD.BG - Агенция за недвижими имоти KPD.BG - Агенция за недвижими имоти KPD.BG - Агенция за недвижими имоти

Информация за контакти:

Цена: 5 Публикувана на: 06.06.2019 Сектор: Посредничество Местоположение: Русе Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 981 Гласували: Оценка:

Описание

Продавам действащ бизнес за посредничество при покупо-продажба на имоти.Причината е че достигнах пенсионна възраст. Фирмата е действащо търговско дружество ООД с история от 1994година и е добре позната на пазара на имоти в Русенска област.
Фирмата е позиционирана в собствен офис, находящ се в идеалният център на гр.Русе, напълно обзаведен с мебели, и офис техника. Разполага с софтуерна програма с база данни от 2007година за продаваните имоти.
При покупка на бизнеса имате опция за ползване на офиса под наем или за покупка на преференциална цена.
Разполагаме с дългогодишни стационарни и мобилни телефонни номера, фейсбук страница и абонамент към най популярните сайтове и списания.
Фирмата не е регистрирана по ДДС, без задължения към НАП ,НОИ ,банки и др. Има отлична банкова история, не е в производство на несъстоятелност и няма запори.
Може да се прехвърли, като се направи смяна на собственика и да се продължи плавно работа. При желание на новия собственик мога да остана да работя като брокер

Допълнителна информация

Брой служители: 2 Година на основаване: 06.06.2019