Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Копирни центрове Мания Принт търсят партньор за откриване на нов копирен център на територията на страната

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Копирни центрове Мания Принт търсят партньор за откриване на нов копирен център на територията на страната

Информация за контакти:

  • user-icon Email: franchise@maniaprint.bg
Цена: 15,000 Публикувана на: 10.05.2019 Сектор: Услуги Местоположение: Цялата страна Тип на офертата: Франчайз Уеб сайт: www.maniaprint.bg Прегледи: 2428 Гласували: Оценка:

Описание

Мания принт е верига денонощни копирни центрове в София и Пловдив, част от фирмата "Мегалан" ООД. Ние сме компания с почти 20 годишен опит на пазара, който ни помага да предлагаме на нашите клиенти висококачествени услуги на най- добрите цени. Мания принт търси франчайз партньори на територията на страната, на които да предадем своите знания и know- how. Мания принт разполага с над 100 копирни машини и още техника, която ни помага да бъдем водещ бранд в широкоформатния печат. С времете сме се усъвършенствали така, че да предлагаме на клиента всичко нужно от началото до край- услуги за копиране, принтиране, сканиране, до рязане, сгъване и окомплектоване на чертежи. Паралелно с това успяхме да развием и уникален софтуер, който да обслужва нашия бизнес. Това е софтуер, който непрестанно се развива и разширява, за да отговаря на динамичните промени в бранша.
Мания принт търси партньор за откриване на нов копирен център на територията на страната. Бъдещият франчайз партньор на Мания принт трябва да бъде силно заинтересован от бизнеса и да следи неговото разрастване отблизо. Пиши на franchise@maniaprint.bg и стани част от една динамично развиваща се верига денонощни копирни центрове Мания принт.

Допълнителна информация

Година на основаване: 01.04.2000