Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Сайт за онлайн игри

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

  • user-icon Email: adalbert1975@abv.bg
Цена: 23,000 Публикувана на: 07.05.2019 Сектор: IT Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 546 Гласували: Оценка:

Описание

Продавам сайт за онлайн игри, който в момента е действащ. Основната идея на сайта е да се играят онлайн игри в реално време с реални хора. Сатът е доста сериозен и проектът му е доста голям. Има игри като "белот", "не се сърди човече" и др., като за игрите е интегрирана система за "вип" потребители чрез "sms". Към момента това е единственият сайт за такива игри, които могат да се играят на всякакво мобилно устройство, без да се изискват допълнителни неща като флаш версии, сваляне на мобилно приложение и др.. Като допълнение и комфорт за потребителите на сайта има направено подобно на фейсбук - профилна снимка, снимка на корицата, дневник, стена на която може да постваш най различни коментари и снимки, както и още много други неща.
Имам сключени договори за реклама с няколко фирми и компании, от които месечният доход е около 400 - 450 лв., като се има в предвид че има възможност в пъти, за доста повече доходност, стига да има човек, който да си гони нещата.
Продавам го, защото трябва всеки ден да му се отделят поне 2,3 часа, а аз се занимавам с доста неща, и това ми идва в повече.
Цената за сайта е 23000 лв.
Може бартер за имот с евентуално доплащане от моя страна.
За повече подробности телефон 0896 873 600 (на имейли нама да отговарям)

Допълнителна информация

Година на основаване: 07.05.2019