Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Действащо предприятие за преработка на бели и червени меса и производство на месни деликатеси и полуфабрикати за продажба

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Действащо предприятие за преработка на бели и червени меса и производство на месни деликатеси и полуфабрикати за продажба KPD.BG - Действащо предприятие за преработка на бели и червени меса и производство на месни деликатеси и полуфабрикати за продажба KPD.BG - Действащо предприятие за преработка на бели и червени меса и производство на месни деликатеси и полуфабрикати за продажба

Информация за контакти:

  • user-icon Име: Явор Стайков
  • user-icon Телефон: 02 9803599
  • user-icon GSM: 0888916439
  • user-icon Email: [email protected]
Цена: 800,000 Публикувана на: 24.04.2019 Сектор: Бизнес Имоти Местоположение: София Тип на офертата: Бизнес активи Уеб сайт: bulrealty.net/771 Прегледи: 3077 Гласували: Оценка:

Описание

Действащо предприятие за преработка на бели и червени меса, разфасовка, опаковане, производство на полуфабрикати и месни деликатеси, напълно оборудвано и съобразено със съвременните стандарти за хранително производство с магазин за продажба на дребно и административна част.
Имотът е разположен на удобно и оживено място в жилищен район в северната част на София.
Сградата е изградена в парцел 1130м2 с правилна правоъгълна форма и лице към широк булевард и площад. Състои се от производствена част със ЗП 459м2 на едон ниво, която е организирана според технологичния цикъл на производството и съдържа: вход с подход за камиони и рампа за зареждане на суровини, 2 хладилни камери за суровина съответно -2 и - 18 градуса, помещение за размразяване, цех за транжиране и тумблиране, склад за подправки и склад за амбалаж, хладилна камера за зреене, цех за шприцване и тумблиране, 2 зали за термична обработка, помещения за опаковане и пакетиране и подготовка на зеленчуци, 4 хладилни камери за охлаждане на червени , бели и пушени меса, миялно помещение, складове за амбалаж и готова продукция, зала за опаковане и пакетиране, помещения за персонал, хладилна камера за готова продукция, 3 допълнителни камери, магазин с хладилни витрини, хладилници и търговско оборудване.
Производствен капацитет-3 тона на ден.
Към склада за готова продукция е изградена рампа за товарене на камиони и бусове. На второ ниво в сградата е обособена офис част със заседателна зала, помещения за счетоводство,, управител, битова стая и санитарен възел.
Предприятието е водещо в отрасъла и с дългосрочно изградени търговски връзки в София и региона. Притежава множество награди и сертификати за качество на продукцията.

Допълнителна информация

Година на основаване: 24.04.2004