Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Разработен сайт от типа "как се прави сайт"

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

  • user-icon GSM: 0894474078
  • user-icon Email: sashoaaaa52@gmail.com
Цена: 30,000 Публикувана на: 23.04.2019 Сектор: IT Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: www.kakdasinapravimsait.com Прегледи: 1331 Гласували: Оценка:

Описание

Печалбите от миналата година са близо 30000 лева(2018-2019), като могат да се докажат чрез банкови извлечения, издадени фактури и paypal.

Сайта генерира средно 800-1200$ месечно чрез афилиейт програма + допълнителни доходи от изработка на уебсайтове. Това може спокойно да се прави от вас или да наемете freelancer за тази цел. Има прикачена снимка, която да покаже продажбите през месец февруари 2019. (1280$)
Прикачвам и csv файл с информация за продажбите от месец април. При желание мога да покажа и продажби от други месеци до 2017.

Сайта заема челни позиции в търсачката на google - 1-во и 2-ро място за думи с над 2000-3000 хиляди търсения месечно(Специално за тази ниша това са доста) и е в топ 10 с много други думи.

За продажба на сайта може да се използва банков превод, escrow.com или лично предаване.

Име на сайт: www.kakdasinapravimsait.com
Email за връзка: sashoaaaa52@gmail.com
Система: WordPress (В случай, че не сте запознати - с радост ще ви научa как се работи със следната система.)

Сайта се нуждае почти от минимална поддръжка, като почти всичко протича автоматично - oбновяване на разширения, отговор на съобщения.

Работи се с афилиейт програмата на Ipage.
Сегашна програма: ipage.com/affiliate
Цена на хостинг и домейн за потребител: 43$
Печалба при генерирана продажба: 105$

Ако проявявате интерес може да се свържете чрез email или телефон.

Всички приходи от 2019 година са генерирани без реклама. Чрез реклама може да увеличите своите доходи. Чрез сайта се взимат и доста поръчки за изработка на уебсайтове.

Също така може да се свържете с мен ако имате интерес, въпроси, различни идеи, нужда от проверка на системата, печалбите... или просто имате желанието да ми изпратите съобщение.


Няма нужда да разбирате от каквото и да е за поддръжка на уебсайта - всичко ще бъде обяснено, като също така ще съм на разположение при нужда от помощ през първата година. Сайта го продавам, поради причината, че разработваме друг проект и имаме нужда от допълнително финансиране :)

Допълнителна информация

Брой служители: 1 Година на основаване: 01.01.2017 Печалба: 30,000 BGN