Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продавам магазин за фермерски продукти и дистрибуция

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Продавам магазин за фермерски продукти и дистрибуция KPD.BG - Продавам магазин за фермерски продукти и дистрибуция KPD.BG - Продавам магазин за фермерски продукти и дистрибуция

Информация за контакти:

  • user-icon Име: Цветомир Николов
  • user-icon Телефон: 0895416171
  • user-icon GSM: 0895416171
  • user-icon Email: tsvetomirnikolov@yahoo.com
Цена: 195,000 Публикувана на: 05.02.2019 Сектор: Търговия Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 1196 Гласували: Оценка:

Описание

"Знам какво ям" ООД, ЕИК 203027192, адрес на управление: гр. София, ул. Цветан Радославов №6, с управители Цветомир Валентинов Николов и Стоян Михайлов Цонков предоставя настоящата оферта за продажба на работещ бизнес с обекти: магазин за хранителни стоки "Селект" и склад за дистрибуция "Знам какво ям".

Предлагаме на Вашето внимание разработен бизнес, в сферата на хранителните продукти, включващ специализиран магазин за млечни и месни деликатеси и склад за дистрибуция на дълготрайни и малотрайни (млечни) продукти. Бизнесът се предлага с работещ и обучен персонал. Оборотът на двете предприятия към момента е между 80000 и 85000 лв. за месец. Инвестицията се изплаща за две години, при настоящите обороти.

- Магазин "Селект"
Магазинът се намира на улица Оборище №72. Разположен е в район с огромен човекопоток. Функционира от 6 години под това име, през които клиентската база е развита, а предлаганият асортимент е разширен. Ние го стопанисваме от септември 2017 г. За този период сме увеличили предлаганата стока и реализирания оборот с 30%. Повечето продукти, които предлагаме, не се предлагат в радиус от 5 км. от магазина. Акцентираме върху малки производители, които произвеждат натурални, екологично чисти продукти, предимно от България. Това ни позволява да работим с висок марж. Клиентите ни предпочитат качеството пред цената.

- Склад - дистрибуция на едро
Базата на дистрибуцията се намира в склада на магазина. Продуктите, които предлагаме са аналогични на предлаганите в магазин "Селект". Имаме клиентска база с около 300 редовни клиента и такива, които зареждаме по-рядко, но с по-големи доставки. През 2018 отчитаме ръст от 40% на реализирания оборот, в сравнение с предходната година.
Ние сме официален представител на КОС - Смолян и мандра Герзовица. Това са държавни предприятия, производители на висококачествени млечни продукти. Освен млечните, предлагаме и продуктите на Велев - свински бут по еленски в различни разфасовки. В портфолиото си имаме и голям асортимент от дълготрайни продукти - мед, тахани, сладка, безалкохолни напитки, бира, шоколади, десерти, домашни сиропи и др.
Дистрибуцията е динамичен процес, свързан с постоянно намиране и разширяване на предлаганите стоки, интересни за клиентите ни. В момента водим преговори с две нови фирми - качествена италианска паста, напълно натурални чипсове от Англия и др.

Кратък опис на магазин "Селект":

- помещение под наем 97,3 кв. м.; наем 2347 лв. (с ДДС);
- разработен онлайн магазин;
- поръчкови хладилни витрини (хоризонтални и вертикални);
- рафтове от масивно дърво;
- офис оборудване, включително складов софтуер;
- шкафове, плотове и др.;
- кухненски уреди, включително слайс машина;
- наличната стока.

Дистрибуция "Знам какво ям":

- 3 автомобила: хладилен бус VW Transporter, Renault Kangoo, Renault Twingo;
- клиентска база;
- договори с производители;
- офис оборудване (складов софтуер, стилажи и наличната стока).

Цената на целия пакет е 195 000 лв. В офертата е включена и фирмата, като клиентът може да реши сам дали иска да е част от сделката или не. Ние препоръчваме да продължите да работите с името "Знам какво ям", защото е вече познато на пазара и договорите, които имаме с държавните предприятия са сключени с него. В цената е включено пълното зареждане на магазина и склада.

Допълнителна информация

Брой служители: 8 Година на основаване: 05.02.2019