Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Посоки

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Посоки KPD.BG - Посоки KPD.BG - Посоки

Информация за контакти:

  • user-icon Email: dechevh@gmail.com
Цена: 28,000 Публикувана на: 23.01.2019 Сектор: Заведения Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: www.facebook.com/posokicaravan/ Прегледи: 1825 Гласували: Оценка:

Описание

"Посоки" е приключенски настроена кулинарна каравана, поставяща на кръстопът основните направления в кухнята. Вдъхновени от вкусните американски бургери, вълнуващата морска храна, апетитните вегетариански ястия и изкушаващите сладкарски произведения, създадохме семпло, но разнообразно меню, в което всеки може да разпознае себе си.

Освен разнообразното меню, заведението наложи идеята за морска кухня "TO GO". Бизнесът е съ-организатор на първия по нашите ширини "Sofia Food Truck Fest", като към днешна дата караваната е участвала в почти всички фестивали, свързани с уличната храна. Лятото на 2018та година беше позиционирана на Градина (Созопол) - там придоби популярност по цялото южно крайбрежие. Идеята и дизайна са изчистени и стилни, за да може лесно да се вписва в различни частни партита и рождени дни. До момента има редица организирани сватби и няколко кетъринг събития, като всичко е приготвяно на място. Има няколко разработени менюта, като почти всички ястия от тях са авторски.

Това е разпознаваем бранд на БГ пазара - повече от 1400 човека от цялата страна, следящи Facebook страницата на "Посоки", а в Instagram последователите са над 800. Клиентите са хора от всякакви възрасти, всички с афинитет към добрата храна и напитки.

Продава се караваната с цялото налично оборудване, марката, логото, фирмата, разрешително от Агенцията по храните, разрешително за поставяне на преместваем обект, регистрация пред Общината, постоянно развиващи се страници във Фейсбук и Инстаграм. Караваната е с изрядни документи: регистрирани в КАТ София, с валидна гражданска отговорност, зелена карта и преминат ГТП - може спокойно да се движи по пътищата на страната и и извън нея.

За повече информация можете да се свържете на посочения телефон.

Допълнителна информация

Брой служители: 1 Година на основаване: 01.06.2016