Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Разработен ресторант в кв. Лозенец

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Разработен ресторант в кв. Лозенец KPD.BG - Разработен ресторант в кв. Лозенец KPD.BG - Разработен ресторант в кв. Лозенец KPD.BG - Разработен ресторант в кв. Лозенец KPD.BG - Разработен ресторант в кв. Лозенец KPD.BG - Разработен ресторант в кв. Лозенец

Информация за контакти:

  • user-icon Име: Богомил Александров
  • user-icon GSM: 0888 208572
  • user-icon Email: [email protected]
Цена: 2,500 Публикувана на: 10.10.2018 Сектор: Заведения Местоположение: София Тип на офертата: Отдавам бизнес Уеб сайт: mehana.bg Прегледи: 2939 Гласували: Оценка:

Описание

Отдава се под наем разработен ресторант в гр. София, ж.к. Лозенец. Ресторанта е в близост до спирка на метрото, училище, мол (Park Center), хотел Хемус, централата на TBI Bank и много други. Районът е много наситен с офиси и магазинчета и като цяло ресторанта няма реална конкуренция в района, в който се намира. Намира се на ул. "Димитър Хаджикоцев", до пл. Хелзинки - успоредна на бул. Арсеналски.

Ресторанта разполага с около 70 места вътре, както и около 60 места в лятна градина.

Ресторанта е изпълнен по дизайнерски проект като механа в модерен стил, като освен цялостният интериорен дизайн са изцяло изградени наново всички инсталации - електро инсталация, СОТ, видеонаблюдение, окабеляване за кабелна телевизия и интернет.

Ресторанта има развито обедно меню и е познат в района, като в момента заведението работи.

Разрешеното работно време от общината е до 02:00 ч. Заведението разполага с паркинг за около 15 бр. автомобила зад сградата, който може да се използва от клиенти след 17:00 ч. През деня паркинга може да се използва за 1-2 автомобила.

ОТДАВА СЕ ПОД НАЕМ БЕЗ ОБОРУДВАНЕТО!!! ЗА КОНТАКТ - САМО ПО ТЕЛЕФОНА И ОГЛЕД САМО СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА.

Допълнителна информация

Брой служители: 5 Година на основаване: 01.11.2016