Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Онлайн издание за интериорен дизайн и архитектура

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Онлайн издание за интериорен дизайн и архитектура

Информация за контакти:

Цена: 11,500 Публикувана на: 03.10.2018 Сектор: IT Местоположение: Враца Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: www.moderendom.net Прегледи: 1480 Гласували: Оценка:

Описание

Модерен Дом е една от най-големите и посещавани медии за интериорен дизайн и архитектура в България. Сайтът разполага с вярна аудитория, разпознаваем бранд, перфектен респонзив дизайн, добра SEO оптимизация. В посочената цена влиза и Facebook страницата на сайта, която към момента на писане на тази оферта е с фен база от 170000 активни фена.
Към момента, сайтът генерира малък процент от печалбите, които е правил в миналото, което се дължи на неактивност.


Модерен дом може да се развие по десетки начини, което го прави едно перфектно място за инвестиране. Монетизирането му с допълнителни услуги като онлайн магазин, каталог на фирми в нишата, дропшипинг или друго, съчетано с перфектните условия за реклама могат да изведат блога на едно съвсем ново ниво.


Изданието е с огромен потенциал, тъй като има изградена аудитория, перфектен линк билдинг, позиции в търсачките и добро име сред читатели и рекламодатели. При желание от страна на купувача можем да предоставим източниците, които ползваме за изработка на материалите. Ще предоставим и всички контакти с агенции и брандове, които са дългогодишни клиенти на Модерен Дом.


Моля, пишете на dimitrow @ moderendom.net

Допълнителна информация

Брой служители: 2 Година на основаване: 01.07.2011