Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продавам бизнес/онлайн магазин за тениски

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Продавам бизнес/онлайн магазин за тениски KPD.BG - Продавам бизнес/онлайн магазин за тениски KPD.BG - Продавам бизнес/онлайн магазин за тениски KPD.BG - Продавам бизнес/онлайн магазин за тениски

Информация за контакти:

  • user-icon GSM: 0898824625
  • user-icon Email: fonceto@yahoo.com
Цена: 12,000 Публикувана на: 02.08.2018 Сектор: Други Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: fonxy.com Прегледи: 1262 Гласували: Оценка:

Описание

В цената се включва следното:
1. DTG Printer (принтер за директен печат върху текстила)- Fast T-Jet 2 (Made in USA) с нова сменена глава, включени всички бои (бяла + CMYK), консумативи, документация и аксесоари.
2. Преса 50x40 cm 2200w
3. Пистолет за оптимизатор Bosch PFS55
4. Компютър + Монитор със софтуер за принтера както и различен софтуер за обработка на снимки, изображения итн.
5. Уебсайт направен на opencart, с най-различни дизайни.
6. Фейсбук страница с 2000+ харесвания
7. 100+ тениски (Gildan, Sols)
8. Бюро за компъра + маса за пресата.

Имам и регистрирана фирма по ДДС, обаче е без дейност в последните 2 години. Предпочитам да запазя фирмата и домейна на уебсайта. Сайта в момента съм го спрял тъй като нямам никакво време да обслужвам клиенти. Сам съм движил целият бизнес, от правенето на дизайните и сайта, печата на тениските, реклама, продажби итн. Беше ми хоби, но за съжаление изисква пълноценно време което аз не успях да му дам. Започнах да правя и нов уебсайт на wordpress но не успях да го приключа, така че мога да го прехвърля на новият собственик, както и да помогна относно принтирането, пускането на сайта и ребрандирането.

Допълнителна информация

Брой служители: 0 Година на основаване: 01.09.2013