Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Цех за производство на мебели и врати

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Цех за производство на мебели и врати KPD.BG - Цех за производство на мебели и врати KPD.BG - Цех за производство на мебели и врати KPD.BG - Цех за производство на мебели и врати

Информация за контакти:

Цена: 445,000 Публикувана на: 01.08.2018 Сектор: Бизнес Имоти Местоположение: Самоков Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 4839 Гласували: Оценка:

Описание

Продава се действащ цех за производство на мебели от масив, МДФ, ламинат, врати и др. Цехът е с РЗП от 700 кв.м. и е разположен върху равен терен с площ от 4000 кв.м. В парцела има масивен навес от железобетон с площ 1000 кв.м. и височина 8 метра. Мястото е изключително красиво и живописно с малка рекичка, минаваща през двора, от където се разкриват невероятни гледки към к.к. Боровец и Рила планина. Цехът е оборудван със всичко необходимо за производството на мебели и разполага с достатъчно производствени мощности за разширяване на продуктовата гама. Има изградени: аспирация, централана ВИК, противопожарна система и водоснабдяване от собствен водоизточник /кладенец/. По-подробна информация може да получите при проявен интерес.

Допълнителна информация

Брой служители: 4 Година на основаване: 01.04.2000