Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

ПРОДАВАМ ФИРМА СПЕЦИАЛИЗИРАНА В ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ОРЕХОВИ НАСАЖДЕНИЯ , ТЕХНИКА ЗА ТЯХНОТО ОБРАБОТВАНЕ , КАКТО И ЦЕХ ЗА ПРЕРАБОТВАНЕТО ИМ С БИО РЕГИСТРАЦИЯ

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

  • user-icon Email: sunpowerruse@abv.bg
Цена: 300,000 Публикувана на: 24.07.2018 Сектор: Земеделие Местоположение: Русе Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 1723 Гласували: Оценка:

Описание

ПРОДАВАМ ФИРМА СПЕЦИАЛИЗИРАНА В ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ОРЕХОВИ НАСАЖДЕНИЯ, ТЕХНИКА ЗА ТЯХНОТО ОБРАБОТВАНЕ , КАКТО И ЦЕХ ЗА ПРЕРАБОТВАНЕТО ИМ С БИО РЕГИСТРАЦИЯ !

Продавам готов разработен земеделски бизнес с над 10 годишна история и утвърден пазар за произведената продукция. Фирмата отглежда 260 дка био орехови насаждения , както и 28 дка био лимец . За десетте си години фирмата е натрупала необходимата техника за обработката на земите като има капацитет за удвояване на отглежданите площи. Фирмата разполага и с УПИ 4.5 дка , в който е построен чисто нов цех за преработка на орехови и други черупчести плодове от 680 кв.м. , който затваря процеса на отглеждането , преработката и съхранението на продукцията , като всичко е въведено в експлоатация и е регистрирано в БАБХ както и се сертифицира като Био производство , което прави продукцията много атрактивна. В цеха за преработка са внедрени само немски и френски технологии за добиване на перфектен продукт .

Фирмата има абсолютно изрядни документи , както счетоводни , така и лицензионни .
Цена 650000 €

За повече информация телефон 0887862538 или chereshevo@abv.bg

Допълнителна информация

Година на основаване: 24.07.2009