Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Разработен и печеливш ! Е-магазин със стока на склад и оборудване

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Разработен и печеливш ! Е-магазин със стока на склад и оборудване KPD.BG - Разработен и печеливш ! Е-магазин със стока на склад и оборудване KPD.BG - Разработен и печеливш ! Е-магазин със стока на склад и оборудване

Информация за контакти:

Цена: 140,000 Публикувана на: 09.05.2018 Сектор: Търговия Местоположение: Търговище Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 1706 Гласували: Оценка:

Описание

Продавам разработен бизнес с годишен оборот 160 000 лв . Продава се със стока на склад , оборудване и техника приблизително за 60 000 лв . Сайта е с 12 000 артикула партньор на eMag.bg и grabo.bg , инвестирано е в SEO оптимизацията която е бъдещето на сайта. 40% - 60% от публикуваните артикули са на първа страница в Google.bg по ключови думи с най-голям . Този бизнес е перфектен за млади и не толкова млади и перспективни хора които се стремят към финансова независимост и успех . Това е твоят бизнес !
Сайта е с платени хостинг , домейн , ССЛ сертификата до края на годината . Хостинга и поддръжката на сайта се изпълнява от Полска фирма 4webCenter (един добър екип от професионалисти ). С Полските ни партньори се работи лесно и бързо се постигат поставените цели (комуникацията е на английски ).
Склада се поддържа от Globul Marcet Sistem (GIR Market) които е разположен на нов IBM сървър закупен Декември 2017. Софтуера е с интеграция към сайта , EMAG.BG , ЕКОНТ ЕКСПРЕС и Спиди. Това означава , че лесно можете да синхронизирате складовата наличност със сайта и Емаг , както и да смъквате автоматично поръчките от 2та сайта .
Към сайта има изграден кол-център с посттерминали (GIR-pos) за администраторите където клиентите потвърждават поръчката и с 3 бързи и лесни стъпки администратора създава товарителница с помоща на интеграциите към куриерите . С тази вградена система лесно продавате и реализирате дневният оборот.
При интерес Петър Петров 0878888973

Допълнителна информация

Брой служители: 3 Година на основаване: 01.06.2015 Печалба: 140,000 BGN