Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Количките за бързо хранене

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Количките за бързо хранене

Информация за контакти:

  • user-icon Име: Мартин Бурнарски
  • user-icon Телефон:
  • user-icon GSM: 0894 676 292
  • user-icon Email: martin.burnarski@gmail.com
Цена: 25,000 Публикувана на: 24.11.2017 Сектор: Търговия Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: www.hotway.bg Прегледи: 4787 Гласували: Оценка:

Описание

Продават се 9 работещи обекта в София тип количка за бързо хранене на топ атрактивни локации. Единствено при закупуване на обектите се сваля бранда от тях, както и операционната система - ПОС ТЕРМИНАЛ с касовият апарат към работещата фирма.
Обектите имат схеми за поставяне, разрешителното се преиздава през 3-6 месеца от съответния район в София, както и от Столична община. Обектите имат собствени партиди за ток, прекарани кабели и са захранени с монофазен ток. Имат разрешения от агенция по храните. Количките са уникални и удобни за всякакъв тип търговия.
Оборудвани са с ел.захранване, паркет, лед осветление, хладилници, скара, котлони за палачинки, фритюрник за картофки, система за видеонаблюдение с вътрешна и външна камера.
Количките са с патентован промишлен дизайн за целият Европейски съюз.

Количките са чисто нови и цената за всички 9 броя е 200 000лв

Ако се купуват по отделно, цената им е 25 000лв

Причината за продан на количките е смяна на концепцията ни от уличната търговия към преминаване изцяло в обекти тип ресторант.

За повече информация ми се обадете.

Допълнителна информация

Година на основаване: 01.01.2014