Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продава фирма

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

  • user-icon Email: ziggi93@abv.bg
Цена: 17,500 Публикувана на: 18.08.2010 Сектор: Строителство Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 3272 Гласували: 0 Оценка:

Описание

Продава се фирма тип „ООД” с 5 годишна история регистрирана в София през 08.2005г. Фирмата е регистрирана с производствена и търговска дейност със строителни материали. Фирмата е без задължения към държавата, банки, партньори и служители. Отчитани са оборотите и е декларирана печалба през годините. В цената са включени товарни транспортни средства 3бр.*, офис обзавеждане и оборудване, климатик, машини с общо приложение ( компресори, циркуляри-стационарни и преносими, ръчни инструменти и др.), алармени системи и др.
Фирмата е функционираща към момента с назначени служители, редовни документи свързани трудова медицина от 2006г. до 2011г.
При продължение на дейността има предплатени участия в интернет каталози, скоро изградена уеб страница и др. Офисът се намира на комуникативно място в Младост, а складово-производствената база в Дружба. Помещенията са с минимални наеми.
*Транспортни средства:
- лекотоварен автомобил тип „микробус” – 1бр.
- лекотоварен автомобил бордови до 3,5т. – 1бр.
- товарен автомобил бордови до 4,5т. – 1бр.
Транспортните средства се продават в добро техническо състояние, готови за продан при желание.

Срок за оформяне на документацията и прехвърляне на фирмата - около 30дни. Възможност за предаване на ноу-хау, търговски връзки и отстъпки, при продължаване и разширяване на дейността.

Фирмата се продава по лични причини с пълно съгласие на двамата собственика.
GSM: 0897773577

Допълнителна информация

Брой служители: 5 Година на основаване: 01.08.2005