Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

ЧЦДГ Бонбон

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

Цена: 15,000 Публикувана на: 07.03.2017 Сектор: Образование Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: www.prikazka.net Прегледи: 2381 Гласували: Оценка:

Описание

Работеща и разработена детска градина с ясла . На отлично местоположение в кв.Люлин 9, до метростанция Люлин. На два етажа със всички задължителни от закона помещения. Обща площ около 250кв.м с светъл до ре ограден и обрьопасен двор около 200кв.м с монтирани играчки .
На първо ниво се намира помещение за посрещане със склад и санитарен възел. Стая за обучение с излаз към двора и малка помощна кухня за храна. Стаята за игри е напълно оборудвана . На второ ниво директорски кабинет, кабинет за предучилищно възпитание , стая за спане напълно оборудвана с легълца на два етажа за около 25 деца.Отделно санитарен възел за персонал. Стопанисващата я фирма е с лиценз от Мон за градина с предучилищно образование.Разрешението от Мон позволява децата да се разпределят във възрастови групи и ясленска . Капацитета е около 25-29 деца. Продават се 100% от дяловете на фирмата с всички активи и разрешителни и цялото оборудване за обекта .

Допълнителна информация

Брой служители: 3 Година на основаване: 01.01.2010