Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Франчайз

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

  • user-icon Телефон:
  • user-icon GSM: 0885584767
  • user-icon Email: slavqni_ood@abv.bg
Цена: 100,000 Публикувана на: 28.06.2010 Сектор: Търговия Местоположение: Силистра Тип на офертата: Франчайз Прегледи: 6133 Гласували: 0 Оценка:

Описание

Ние сме база за производство на хляб закуски и сладки .Имаме утвърдени рецепти и голям артикул от изделия с висока механизация .Отговарящи на наи взискателните вкусови естетически стандарти. Статистиката сочи, че по време на кризи и икономически тежки времена, франчайзинговата индустрия винаги просперира. «В България вече има много хотели, ресторанти, сладкарници, пицарии, фризьорски салони, медицински клиники и други с оригинална бизнес концепция и наложен на пазара добър продукт. Почти всички собственици на такъв бизнес желаят да развият дейността си в цялата страна, да се наложат на вътрешния пазар, а някои от тях мечтаят да наложат своята търговска марка и на международния пазар, но по редица причини не го правят. Част от тях се страхуват, че ще им бъде откраднато ноу-хау-то, други нямат достатъчна капитализация в сегашните условия, за да си позволят не чак дотам високите разходи, необходими за франчизиране на дейността им. Трети не вярват, че могат да се намерят франчайзополучатели, които биха платили за тяхното ноу-хау. Все още има и много неразбиране на механизмите и същността на франчайзинга. Редица успешни фирми, с добри продукти, продължават да реализират по-нататъшното си развитие, чрез влагане на нови и нови инвестиции, което ги обезкръвява финансово и ги лишава от средства за доусъвършенстване на концепцията и продуктите им, а в същото време изпитват хиляди проблеми от прекомерното разрастване на структурата им. Сигурно не е случайно, че франчайзингът в световен мащаб се развива с такива високи темпове и вече носи основната отговорност за унификацията на бизнеса в съвременния свят. Където и да отиде, човек вижда все едни и същи хотели, ресторанти, бензиностанции, сладкарници, пицарии и т.н.” Но нив желаем и имаме потенциала да поддържаме система от франчайзингполучатели защото не се страхуваме от предизвикателствата в бизнеса а и статистиката сочи че” Почти 80% от новите фирми фалират, докато 96% от франчайзинговите успяват. Това е така, защото работят с отработена бизнес концепция и продуктите или услугите, които предлагат, имат име и установена репутация зад себе си. Съвсем определено, франчайзингът е интелигентния избор за бизнеса, който иска да успее.” ЗАТОВА: търсим иновативен партньор за съдружие с когото съвместно да разработим концепция за франчаизинг и да направим всички съпътстващи стъпки за реализирането й . Как виждаме съдружието : 1.Съдружника да финансира разработването на франчаизинговата система и всички елементи необходими за изграждането и . -консултанска дейност с фирма за франчайзинг -изграждане на успешен модел/сладкарница/ за целите на проекта -електронен саит , реклама ,регистрация в франчайзинг каталозите -съпътстващи разходи за реализирането 2,Ние предоставяме производствената си база и целият машинен парк , ноу-хау,бренд/търговска марка /,рецепти ,дългогодишен опит и отговорноста за снабдяването на всички франчайзинг получатели със артикулите плод на дадената система . 3.Съдружникът ни се занимиава с търговскаат част и всички детайли по франчайза /обучение на персонал, консултация склучване на търговски спорозумения търсене на евентуални франчаизинг получатели /организиране на мастер-франчайз за Македония Румъния Сърбия а ние с производствените –еднакав стандарт въвеждане на нови артикули спазване на срокове и логистика. Какаво ще даде едно такова съдружие ? В този случай се продава многократно на така наречените франчайзополучатели вече създаденото ноу-хау и се предоставя правото за ползване на търговската марка, срещу заплащане от франчайзополучателите на определена, т.н. франчайзингова такса и последващи роялти, които по същество са процент от оборота. В този случай не фирмата - франчайзодател, а франчайзополучателят има грижата за осигуряване на помещения за провеждане на дейността /продажба на продукт или предоставяне на услуга/, той трябва да намери подходящ персонал и да организира обучението му, което франчайзополучателят ще проведете, той трябва да осигури средства за провеждане на бизнеса, реклама и т.н. В общия случай, франчайзополучателят има грижата да закупи произвеждания продукт/и и да го/и транспортира до своя магазин. Т.е., фирмата развива бизнеса си за сметка на нейните франчайзополучатели. Нейната търговска марка става все по-популярна, благодарение на тях. Освен това, тя получава свежи пари от тях за закупения франчайз под формата на франчайзингова такса и роялти. На база опита и техническото обезпечение на машинният ни парк ние можем да разработим франчаиз за сладкарници бърза закуска и сладоледени салони който са сред най атрактивните и разбира се да изработваме изделията за даденият сектор.Ето част от нашите изделия : ТЕСТО МАЯНО 1.РОГЧЕ 2.ПЪРЛЕНКА 3.КАШКАВАЛКА 4.ТУТМАНИК 5.ЗЛАТЕН РОГ 6.КРЕМВИРШКА 7.ЦАРСКА ЗАКУСКА 8.БОЛЯРСКА БАНИЦА 9.ДЖОБ 10.2В1 11.ЗЕХТИНКА 12.ПИЦА/ВЕГЕТАРИАНА/ 13.ПИЦА МЕСТНА 14.ПИЦА КАЛЦОНЕ 15.ЛОВДЖИЙКА 16.МИЛИНКА 17.МИЛИНКИ 18.ГЕВРЕК 19ДЖОБ/ПИТКА/ 20.ПИТА РИТУАЛНА 21.ФРАНЗЕЛА СПЕЦИЛНИ ВИДОВЕ ХЛЯБ ХКЯБ СТАРА ЗАГОРА ДОБРУДЖА ТЕСТО БАНИЧНО 1.БАНИЧКА ТЕСТО КОЗУНАЧЕНО 1.КИФЛА КОЗУНАЧЕНА –ЛОКУМ 2.КИФЛА КОЗУНАЧЕНА – МАРМАЛАД 3.КИФЛА КОЗУНАЧЕНА – ШОКОЛАД 4.КИФЛИЧКИ КОЗУНАЧЕНИ СЪС СИРЕНЕ 5.КОЗУНАК БУТЕР ТЕСТО 1.БУТЕРКА –СИРЕНЕ 2.БУТЕРКА –КРЕМВИРШ КОРИ ТОЧЕНИ 1.ЩРУДЕЛ 2.ТИКВЕНИК № В и д Грамаж Брой в кашон Маслени теста 1. СЮРПРИЗ 0.150 35 0.200 35 0.250 30 0.300 22 0.500 18 2. ГРАЦИЯ 0.100 35 0.150 35 0.300 22 3. РУЕНЧЕ 0.200 40 0.300 35 0.500 22 4. ЛОКУМКА 0.200 30 0.300 22 5. БИСКВИТА- ванилия 0.150 40 0.200 40 МЕДЕНИ ТЕСТА 6. МЕДЕНКА 0.200 35 0.500 20 ЦЕЛУВЧИНИ МАСИ 7. ЦЕЛУВКА 0.070 30 0.150 22 Изделия от бишкотено тесто 8. НЕГЪРЧЕ 0.150 35 0.200 35 Бишкоти 9. АСОРТИ 0.300 20 0.500 18 1.000 10 10. СОЛЕНКИ 0.150 45 11. СКАЛИЧКИ 3 бр. 30 Изделия от парено тесто 12.Еклер 1бр 13.Ежко бежко 0.200 Изделия от индианово тесто 14.Прасковка 0.200 Изготвяне на захарни фигурки Изготвяне на блатове и платки -добуш платки блатове -медени платки блатове -гараш платки и блатове Изработка на торта Изработка на рула Изработка на пасти Ако желаете да се присъедините към реализирането на идеята, може писменно да заявите желанието си на електронната поща или да се обадите на даденият телефон .Предложенията ще се приемат до 15.07.2010 г ,след което ще се определеи партьора ни отговарящ за франчайза според определени критерии.НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ГОЛЯМАТА ИНВЕСТИЦИЯ Е НАПРАВЕНА -ОСТАВА МАЛКАТА КРАЧКА КЪМ УСПЕХА -РАЗРАБОТВАНЕТО НА ФРАНЧАЙЗА !!!!!

Допълнителна информация

Година на основаване: 28.06.2010