Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Тийм Билдинг Компания

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

  • user-icon GSM: 0898342553
  • user-icon Email: mutombo313@yahoo.com
Цена: 35,000 Публикувана на: 25.06.2010 Сектор: Услуги Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 1756 Гласували: 0 Оценка:

Описание

Здравейте,

Продава се фирма, специализирана в организацията на тийм билдинг програми и вечерни ивенти. Компанията съществува на пазара от 2 години като през този период изгради сериозен имидж, натрупа многобройна и платежоспособна клиентела, създаде редица партньорски контакти (чрез които перманентно идват нови клиенти) и разработи и лансира на пазара един от най-богатите и качествени продуктови каталози в областта на този тип услуги.
Фирмата е специализирана в провеждането на Indoor, Outdoor, Обучителни и Вечерни програми (включително Коледни партита). Предметът на дейност позволява поддържане на ниски месечни разходи, тъй като организацията на самите ивенти се извършва от хонорувани външни сътрудници – респективно офисните площи могат да са малки.

В цената влиза:
- пълно обучение на следващите собственици
- техника на стойност около 3000лв
- рекламни материали и други активи на стойност около 1500лв
- много добър уеб сайт, отлично позициониран в Google (след SEO)
- богата база данни с контакти на настоящи и потенциални клиенти
- запознанство с партньорските компании
- серия референции от клиенти и др.

Предвид добрите финансови показатели на компанията от първите години (които преминаха в условия на сериозни бюджетни съкръщения при корпорациите и липса на изграден имидж сред компаниите-клиенти), може да се каже, че инвестицията е с огромни перспективи. Цената не подлежи на коментар!

Допълнителна информация

Брой служители: 1 Година на основаване: 25.06.2008 Печалба: 20,000 BGN